Magasiner for pynting og dekor

Et hjem er ofte en blanding av stil og personlige preferanser. Meningen er vel at man skal kunne være seg selv og samtidig ha en god løsning for rydding og vask når man skal invitere gjester. Pynt og dekor er noe mange bruker masse tid på uten at de blir fornøyd. Den skuffen passer ikke der og det skapet skulle ha stått 19 cm til venstre.

Det er ikke uten grunn noen har øye for slikt og bruker sin erfaring og kunnskap til å opplyse og motivere folk til å få et hjem som blir den perfekte sfæren for alle som en. Magasiner som Bo Bedre, Bonytt og Decor er bare noen av bladene som kan gi ny innsikt. Man trenger ikke å fortvile når løsningen er nær. Her er flere grunner til at du bør vurdere et abonnement på et interiørmagasin.

Hvordan tepper kan bekle rommet

Tepper er ofte et tema som har flere synspunkt. Noen syns de skaper rot og farlige situasjoner der de glir fram og tilbake i en travel gang eller på et glatt kjøkkengulv. Noen får barndomsminner av sprakende ryetepper og assosiasjoner til en annen tid. Noen vil beholde den norske tradisjonen og kombinere det med nytt. Tepper er en enkel og rimelig måte å dekorere hjemmet med, slik at det gis et inntrykk av varme og trygghet.

Siste nytt

Moter og trender er noe som også går igjen når det gjelder interiør og dekor. Med magasinene vil man alltid holde oppdatert og få nyttige tips man aldri før hadde hørt om. Skal man dog følge alle trender eller kan man kombinere nytt og gammelt på en unik måte? Vi mener fast bestemt at man bør tenke miljø og sikkerhet også og finne skatter på loppis og auksjon i stede. Trender og moter går på rundgang, så her gjelder det å følge med.

De forskjellige stilartene

Kanskje du faktisk har innredet hjemmet ditt som Art Nouveau stylist uten at du helt visste det selv. Eller at du egentlig liker et urbant og industrielt uttrykk bedre? Kanskje skal det ikke så mye til før hjemmet får en minimalistisk stil, bare fordi du ikke visste hvor møblene skulle stå. I magasiner kan man studere og lese om alle typer stiler og hvordan farger, pynt og dekorering kan bidra til å gi hjemmet en mer helhetlig stil.