Tapeter aldri av moten

Trender av klær, farger, møbler, tapeter, tepper synes alltid å gå i vakre danser av sirkelformasjoner. Det som var før kommer tilbake, med en liten vri av annerledeshet lagt til. Nordmenn elsker å lese, og det er kanskje ikke overraskende at blader som inneholder interiøret, møbler, farger, mønstre og klær er noe vi liker å se i magasiner.

Ingenting er bedre enn ferske magasiner

På Internett kan vi kose oss med småting av artikler vi vet vi vil nyte mer om. Ingenting er som å synke ned i godstolen og se Familietapeter.no og hva slags herlige trender som gjelder. Alle har favoritter, og blar du på BoBedre på Internett eller Familietapeter er det godt å la alt synke inn. Det er så mye vakkert som rører ved oss. Nordmenn er i toppen når det gjelder oppussing, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Følelsen som kommer idet du ser barnerommet med fototapet, og jentas glis med første tanna som falt ut. Snakk om viktig minne for jenta di. Det er gøy med vakker kunst av fototapet.

Inspirasjon og ideer

Husdrøm er virkelig og for mange det store målet i livet. Vi henter mange tanker om hjemmet og interiøret fra magasinene vi kjøper. Vi dekorerer gjerne et rom eller to mens vi koser oss på sofaen. Det er lov å drømme seg bort, og bare ta inn inntrykkene av flotte tapeter, møbler, farger, og utvalgte rom. De to store interiørmagasinene er flinke til å vise muligheter og alle utvalgene du har. Det er vanskelig å velge tapet til tider, fordi det er mange flotte og spennende. Farger og mønstre som gir de beste sanseinntrykk.

Alle liker tapeter og oppussing

Interiør, fokus, utvalg, kan fort bli overveldende og slitsomt.  Men du verden som forandring fryder. Følelsene av den nye tapeten i kjøkkenet gir både glede, fornøyelse og splitter nytt kjøkken. Med de gunstige prisene hos Familietapeter tømmes ikke lommeboka. Samtidig får hjemmet en fantastisk oppløfting som familiens viktigste samlingssted. Selve hjertet i hjemmet. Gammelt blir nytt og du finner deg selv smile til kjøkkenveggene. Det er er så mye å hente fra inspirasjonssidene hos Familetapeter og de har samme influens over deg som interiørbladene. Andres tanker og ideer kan vise løsninger du ikke har tenkt på. Gamle møbler og design kan slå an igjen og vinne prestisjefylte priser.

Interiør og design

Hjemmet er et sted for glede og trivsel. Se hva bestselgerer i tapeter som Nocturne, New Dawn Rose og Pimpernel kan gjøre for deg. Noen ganger er vi ute etter natur, harmoni, duse pastellfarger, eller fargede glass. Interiør påvirker oss ikke likt, og andre vil ha sterke farger, kontraster, røffe tekstiler og abstrakt teppekunst. Det er utrolig mye fint, annerledes og spennende. Det er morsomt og givende med nye inntrykk skapt med alt av farger, og mønstre du ikke hadde drømt om å sette sammen.

Med tapeter som bryter opp ensfargede rom, og gamle møbler som blir pusset opp mangler det ikke inspirasjon, muligheter og ideer. De lykkeligste kosestundene er å bare bla i magasinene og bli henført av vakre tapeter og interiør.