Hvordan følge med på moter og trender

Noe som er sikkert og visst er at trender kommer og går, men hvordan skal du greie å følge med på alle de nye trendene og finne ut om de er noe for deg? I denne artikkelen skal du få svar på dette.

Hvor skal jeg følge med?

Det å følge med på en rekke sider på nett kan føre til at du får et variert innblikk i hva som er på moten nå om dagen. Du kan også besøke klessider som tilbyr plagg du liker. Hvis du for eksempel er veldig interessert i fine kjoler, finnes det sider som NA-KD der du kan følge med. Det er enkelt å finne fram til nye produkter på denne siden. Så det å gå rett til kilden er en fantastisk måte å følge med på moter på!

En annen måte å følge med på er å skaffe seg ukeblader og magasiner som handler om temaet du er ute etter å høre mer om. Hvis du for eksempel er skikkelig interessert i retro-mote, kan du også få tak i ulike typer nisjeblader som vil ha enda mer spesifikke saker!

Hvem bestemmer hva som er på moten?

Dette er et spørsmål som er vanskelig å svare på, men moter blir ofte til ut av ingenting. Spesielt nå i nyere tider når sosiale medier er blitt så stort. Da kan ting «trende» over natten. Dette er fenomener som er veldig spennende! Hvis du har lyst til å få en enda dypere forståelse av hvordan moten fungerer, så kan du jo for eksempel studere motekommunikasjon – et fag som har blitt mer og mer populært.

Uansett hvordan du velger å følge med på moter, så anbefaler vi at du melder deg på nyhetsbrevet til NA-KD, ettersom du vil få nyhetene rett inn i mail-innboksen. Da får du nyhetene først, noe som også er den aller beste måten å få dem på. Det er utrolig spennende å se hvordan trendene fungerer og ikke minst hvordan tidligere motetrender kommer tilbake igjen og igjen. Hva er det som er din favorittrend å følge med på om dagen? Det vil vi gjerne høre mer om!