Hvordan holde styr på kunder og abonnenter

Enten du har ditt eget blad, nettside eller fanzine så kan det være en fordel å holde styr på hva slags kunder det er du har. Dette er noe du kan lære mer om i denne artikkelen her, så her er det bare å lese videre.

Hvordan kan CRM funke for meg?

Det finnes mange dårlige unnskyldninger for å ikke drive med CRM, men CRM er laget for din egen fordel. Dette skjønner du fort når du før prøvd ut systemet selv. Du vil spare enormt mye tid, noe som vil spare deg for ressurser og ikke minst penger. Det er jo slik vi alle vil ha det, ikke sant?

Hva er CRM?

Svært ofte får vi spørsmålet hva er crm, og det er ikke like lett å svare hver eneste gang. Det kommer an på hva slags bransje du er i, men hvis vi tar utgangspunkt i blad- og magasinindustrien så finnes CRM på mange måter. Det er måten du holder styr på dine kunder og dine abonnementer. Dette kan være for eksempel, bedrifter som annonserer i ditt magasin eller som bidrar til ditt magasin på forskjellige måter. CRM står for customer relationship management, eller kunderelasjonshåndtering på norsk. Dette betyr at du har kontroll på kundene dine på en effektiv og grei måte. Det er rett og slett alt satt i system.

Abonnerer du selv?

Hvilke blader og magasiner er det du liker å lese? Da anbefaler vi deg også at du tar kontakt med din abonnementsgiver og hører hva slags tilbud det er de har tilgjengelig for deg. Det kan være at du sparer noen penger ved å gjøre det på denne måten.

Det å ta en titt på de ulike CRM-systemene som finnes der ute kan virkelig hjelpe deg å spare penger. Du kommer til å bli overveldet over hvor mye tid og penger det er å spare. Så vi anbefaler deg å komme i gang før, heller enn siden. Det gjør at du vil få de beste tilbudene og ikke minst en ordentlig god opplevelse. VI håper at CRM funker for deg og dine behov, som kunde eller som bedrift!