Hvor er det beste stedet å lese magasiner og aviser?

Er du en av dem som liker å virkelig lese gjennom en god avis, side for side? Som foretrekker å gå i dybden på nyhetene for å analysere om det som står der faktisk kan stemme, og om hvordan de ulike journalistene og spaltistene presterer uke for uke? Er du av typen som liker litt historisk sus over hendelsene rundt om i verden, så har vi kanskje funnet stedet for deg å lese alt som er spennende og nytt.

Det har seg nemlig slik at du også kan få den rojale følelsen av å bo på et slott, ikle deg en krone og få servert småretter og kanapeer bare du løfter hånden. Vi tror du vil like en himmelseng fra BGA for dine stunder med magasiner og aviser.

Hvorfor himmelseng

Det er noe guddommelig med en himmelseng. Du føler deg litt over alle andre og nesten som flyvende på en sky. Det får deg til å kunne se ned på hva som skjer i verden. Det er jo deilig å dra seg i senga til langt utpå dagen også.

Himmelsenga gir deg perfekt lys fordi sjenerende stråler ikke når fram, slik at lyset fra lampen er alt som reflekteres i spaltene. I senga kan du dessuten få inspirasjon til en hel masse ting. Det kan være om interiør, reiser og elektronikk. Det er stedet å drømme seg bort.

Full konsentrasjon med rolige omgivelser

Enten du er en voksen med behov for stillhet rundt deg, eller har et barn som elsker å leke konge med makt, så er himmelsenga et godt sted å være.

Det kan jo hende at du har funnet deg et fristed, hvor du heller kan legge kabal og surfe på Facebook når du vil. Uten at noen forstyrrer deg. For det er godt å ta en lur i himmelsenga.