Abonner på et nytt blad

I dag er det veldig enkelt å lese alt av nyheter på nettet. Nettet er også stedet for å finne alt annet du trenger, enten det er ideer, mønstre, oppskrifter, tips til håndverkeren og så videre. Men det er likevel noe helt spesielt med å lese i et ekte magasin. Hvorfor ikke abonnere på et nytt blad og få spennende artikler hjem i postkassen?

Magasiner for enhver smak

På Bladkongens hjemmeside finner du blader og magasiner for alle, enten du foretrekker nyhetsmagasiner, historiske magasiner eller hobbymagasiner. Og du finner virkelig noe for enhver hobby, og blader for både barn og voksne. Abonner på noe til deg selv, eller finn et blad for hele familien.

Du finner de klassiske ukebladene, men også håndarbeidsblader, blader om biler og motorsykler, vitenskapsblader, fotomagasiner, filmmagasiner, interiørmagasiner og magasiner om data og teknikk, i tillegg til en mengde andre blader. Bruker du Bladkongen rabattkode får du gode tilbud på akkurat de bladene du ønsker deg. Hva med å abonnere på et matmagasin og få spennende inspirasjon i hverdagen?

Gi bort magasiner som gave

Magasiner og blader er en perfekt gave til den som har alt. Finn et spennende blad til barna, til den hestegale jenta, til gameren, til kjæresten eller til venner og slektninger. Det er hundrevis av blader å velge blant. Er du i tvil om hva mottakeren liker å lese, kan du kjøpe et gavekort, slik at de selv kan velge hvilket magasin de ønsker å abonnere på. Bladkongen rabattkode kan også brukes ved kjøp av gavekort, slik at gaven gir deg mer for pengene.

Finner du det rette magasinet, kan selv en person som hater å lese begynne å lese mer. For det er mange ungdommer som ikke liker å lese bøker, men de vil kanskje gjerne lese magasiner som handler om noe som interesserer dem.

Lær språk med magasiner

Magasiner og blader er også en perfekt måte å lære eller vedlikeholde et språk. Bladkongen har blader på svensk, engelsk, tysk og fransk. Hvis et av barna dine lærer fremmedspråk på skolen, kan et blad på dette språket øke lærelysten. Dersom du selv snakker et annet språk, eller gjerne vil friske opp språkkunnskapene fra skolen, anbefales det virkelig å abonnere på et utenlandsk blad.

Du finner en mengde hobbyblader, nyhetsmagasiner og matmagasiner på andre språk. Gå inn på Bladkongen og benytt Bladkongen rabattkode. Om kort tid får du et spennende magasin i posten som du kan kose deg med når du trenger en pause fra en travel hverdag.